Rüyada Meme Görmek

İnsanın eşine yahut kızına; memede görülen güzellik ve çirkinlik, kişinin hanımı ve kızının güzellik ve çirkinliklerine, Meme geçime, hazineye, şefkat ...

Rüyada Meme Görmek, Meme Tabiri ve Yorumu
İnsanın eşine yahut kızına; memede görülen güzellik ve çirkinlik, kişinin hanımı ve kızının güzellik ve çirkinliklerine, Meme geçime, hazineye, şefkat ve merhamete, din ve dünyaya, arkadaş ve yarene, birader ve hemşirelere yahut hizmetçilere, Memede süt bulunduğunu görmek din ve dünya işlerinde güç ve kuvvete; iki memesinden süt aktığını görmek evli olanlar için zenginliğe, bekar olanlar için evlenmeye, ihtiyar adam için fakru zarurete, yaşlı kadın için vefata, kız çocuğu için uzun ömre, bebek için vefata, Meme ucunun kesilmiş olduğunu gören kadının mal ve servetinde noksanlık meyadana gelmesine, Erkeğin memesinin kadın memesi gibi olduğunu görmesi malının artmasına, Kadının memesinin sarkması çocuğunun süt ve rızkının bol olmasına, Kadının sütünün kesildiğini görmesi gam ve kedere, Memelerin üzerinde kıllar görmek kadın için üzüntüye, erkek için sevince, Kadının memesindeki kılları temizlemesi gam ve kederden kurtulmaya, Kadının memesinden asıldığını görmesi zina mahsülü evlada, Erkek mesesi kadına, kadın memesi kız evlada, Dolgun ve diri memeler servete, mala, hayırlı evlada ve hoş geçime, pörsümüş memeler üzüntü ve kedere delalet eder.

Rüyada bir kadın memesi görmek, bir kız evladınızın olacağına, eğer bekarsanız çok yakında dünya evine gireceğinize işarettir.

Rüyada meme görmek, genellikle kiz evlatlarla yorumlanir. Memelerde görülen bütün fazla ve noksanlar buna göre kiymetlendirilir. Memelerinin birinde bir degisiklik oldugunu veya büyüdügünü görmek, kiz çocuklarinin fazlalasmasina; memelerinin küçüldügünü veya tamamen yok oldugunu görmek de kiz evlatlarinin azligina delalet eder. Memesinde süt bulundugunu görmek, din kuvvetine ve saglamliga isarettir. Iki memesinde de süt olup aktigini gören eger bekar ise evlenir. Evli ise zengin olur. Bu rüyayi erkek görse fakirlesir. Rüyayi gören küçük bir kiz ise çok yasar. Eger yasli bir kadin ise çabuk ölür. Eger genç kiz ise evlenir. Bir kadin memesinin basini kesilmis görse bu rüya hayirli degildir.

Rüyada memesinde süt olduğunu görmek; kuvvetli olmaya,kız çocuk sahibi olmaya, memelerinden süt aktığını görmek; zengin olmaya, evlenmeye, yaşlı bir erkeğin bu rüyayı görmesi; fakir düşeceğine, yaşlı bir kadının bu rüyayı görmesi; öleceğine, memesinin başını kesilmiş görmek; kız çocuğunun öleceğine yada malının yarısını kaybedeceğine, erkeğin memelerinde süt bulunduğunu görmesi; zengin ve uzun ömürlü olacağına işarettir.