Rüyada Ev Görmek

Güzel, temiz, ferah bir evde olduğunu görmek hayatının da gönlüne göre olması demektir. Hayatı boyunca güven içinde ve yaptıklarından zevk alacak demektir.

Rüyada Ev Görmek, Ev Tabiri ve Yorumu.
Güzel, temiz, ferah bir evde olduğunu görmek hayatının da gönlüne göre olması demektir. Hayatı boyunca güven içinde ve yaptıklarından zevk alacak demektir. Evin genişliği mutluluğun artması demektir. Karanlık ve pis ev sıkıntı anlamındadır. Dağ başında ev görmek yükselmenin, herkesten üstün duruma geçmenin haberidir.

Yeni bir ev, yakında taşınacağınız ve iş hayatında başarılı olacağınız anlamına gelir. Eğer eski ev gördüyseniz, başarısızlığın ve hastalığın habercisidir.

Güvenliği, huzuru, düşmanlardan korunmayı, rahatı, dertlerden uzaklaşmayı temsil eder. Ev rüyalarına çok dikkat etmek ve dikkatli yorumlamak gerekir.

Rüyada ev görmek ahirete yorumlanir. Rüyada bilme-digi bir eve girip orada bir takim ölmüs insanlar görmek, ahirete isarettir. Oraya girip oturanin eceli yaklasmistir. Öyle bir evden çiktigini gören siddetli bir hastaliga yakalanir. Sahibi bilinen bir eve giren helal rizk için dua eder.

Tahtadan veya kerpiçten yapil-mis bir eve giren haram mal edinmege çalisir. Öyle bir evden çikan harama tövbe eder.

Ibni Sirin'e göre; rüyada bir evin tavani, dami veya duvarinin yikildigini veya yandigini görmek evinde bir musibet olacagina isarettir. Evinin büyüdügünü görmek nimete, küçüldügünü görmek ise nimet ve rizkinin azaldigina delalet eder.

Kirmani'ye göre; evinin ortasindaki avlu, kizina ve kiz kardese, evin sofasi anne ve babaya isarettir. Onlari güzel ve temiz görmek onlarin hayir ve selametine, pis ve yikik ve dar görmek on-larin sikinti, felaket ve yoksullugu ile tabir olunur. Kendi mülkü olan bir eve girdigini gören çok sayida evlada sahip olur. Evinin ge-nis olmasi rizkinin bolluguna ve bereketine delildir. Güzel bir ev görmek anne ve babasinin uzun ömürlü olacaklarina, güzel bir es-le evlenecegine, zenginlige ve yüksek bir dereceye ulasacagina delalet der. 

Hasta olan bir kimsenin, evinden sessiz ve sükut olarak çiktigini görmesi, ölmesine isarettir.

Ev rüyaları daima önemli sayılırlar. Bunlara dikkat etmek ve yorumu da iyi yapmak gerekir. Güzel, temiz, ferah bir evde olduğunu gören kimsenin hayatı da istediği gibi olacaktır. Güven içinde yaşayacak ve yaptıklarından zevk alacaktır. Evin genişliği mutluluğun artması demektir. Ev pis ve karanlıksa sıkıntı demektir. Ev dağ başındaysa rüya sahibinin çok yükseleceğini ve herkesten üstün duruma geleceğini anlatır.