Rüyada Cinsel Organ Görmek

Bir kimse rüyasında iki veya daha fazla cinsiyet (erkeklik) organı bulunuyormuş olduğunu görse, bu rüyası onun malının çok veya çocuklarının çok olacağına işaretle yorumlanır.

Rüyada Cinsel Organ Görmek, Cinsel Organ Tabiri ve Yorumu
Bir kimse rüyasında iki veya daha fazla cinsiyet (erkeklik) organı bulunuyormuş olduğunu görse, bu rüyası onun malının çok veya çocuklarının çok olacağına işaretle yorumlanır. Yani ya çok çocuk sahibi olacağına veyahut mal mülk sahibi olup zengin olacağına işaretle tabir olunur.

Kirmani'nin yorumu: Bir kimse rüyasında kendisinin cinsi­yet organının kuruduğunu görmesi, dört şekilde tabir edilir: Rüyayı gören kişinin ölümüne işaretle,Rüya sahibinin halk arasında isminin unutulacağına işaretle, Rüyayı gören kimse için çocuğunun ölümüne işaretle, Rüya sahibinin malından zarar görmesine, malının elin­den gideceğine işaretle tabir olunmuştur.

Rüyada erkeklik organı görmek, uzun ömür, evlat, mal, şöhret ve güzel bir isim bırakmak gibi şeylere işaret olarak yorumlanır.

Rüyasında kendi cinsiyet uzvunun başka bir kimse tara­fından kesildiğini ve yerinden alındığını görmek, hayırla yorumlanmaz. Bu rüya, rüyayı gören kimsenin mal ve mülkünden zarar göreceğine, belki de malının elinden çı­kacağına da işaret olarak yorumlanmıştır. Eğer cinsiyet uzvunu kendisi kesmiş ise, yani kendisinin kestiğini gö­rürse, o zaman çocuğunun olmayacağına işaret eder.