sanal dünyadaki tek dayanağım
merhabalar. ben yalnızlık düşmanı olan bir erkeğim. bir zamanlar internetteki tüm zamanımı arkadaşlık sitelerinde kız bulmayla harcardım :)
sürekli yeni kızlarla tanışır ve onların kişiliklerini ölçerdim. onları sınar kendimce testlerden geçirir ve uygun olup olmadığını anlamaya çalışırdım.
ben gerçek aşk nedir çok merak ederdim. karşıma hep yalan aşklar çıktı. nereden bi kız bulduysam 3 5 günlüğüne flört eden kızlardı. onları anlamıyordum. bunun adına aşk denmez.ya da benim istediğim şey bu değildi. ne bilim ben iki üç günlük bişey değil bir ömürlük gerçek bir aşk istiyordum.okulların kapanmasına çok az kalmıştı. ben rapor almıştım ve okula gitmiyor tüm aktimi bilgisayarın başında harcıyordum. o günlerde yeni bulduğum bir arkadaşlık sitesi vardı. takıldım oraya bi kaç msn ekledim hatta konu açtım e kendi msnmi de bıraktım bi kaç kız ekledi dediğim aşklardan.. 3 5 flörtçü kızlar. neyse salladım ben onları. işim olmaz yani.. ben gerçek aşk istiyorum.
bi kaç gün geçti ve beni birisi ekledi msnden. bende hiç ama hiç umut yok. bunlada mutlu olamam dedim. neyse bu kız açtı ben her zamanki gibi sohbete girdim slm fln tanıştık işte. biraz kaynaşmayı başardım. az da olsa güvenini kazanmıştım. şimdi sırada kızı sınama zamanı vardı.
her kıza ettiğim gibi bunada çıkma teklifi ettim. oda ney! bu kız çok zor. kabul ettiremedim ne yaptım ettim kabul etmiyo :) işte bu.. işte buu :)
benim aradığım kız buydu.. direk kendime bi plan kurdum.. onun güvenini kazanacak ve onun olacaktım bunu kafama koymuştum..
bayağı uzun bi zaman arkadaş olarak konuştuk.
birbirimize bayağı bağlandık artık günün büyük bir zamanını ona ayırıyordum..gün gelir bana birisine aşık olduğunu söylerdi gün gelir bende böle bişiler söylerdim ama haberi yoktu o benimdi :) ben ondan başkasını hayatıma sokmazdım. artık ona iyice bağlanmıştım artık yanıma başka bi kız sokmak istemiyordum hatta onunla çok tatlı tartışmalarımız oluyor e bu benim hoşuma giddiyordu. zor da olsa telefon numarasını almıştım e artık msjlaşıyorduk tabi arkadaştık. neyse ben buna ufaktan ufaktan açılmaya başladım. çok güzel bi anı yakalayarak ona teklifi yapacaktım. yapmalıydım. ben buna yaklaşıyordum o ise fazla karşılık vermiyordu :)en sonunda onunla çıkmak istediğimi söyledim ve ikna ettim. evet başarmıştım :) ne zmndır uğraştığım için onu haketmiştim onu halende ilk günkü gibi seviyorum.
onu kaybetmekten çok korkuyorum. kaybedecek bişi yapacağımıda sanmıyorum.. halenda çıkıyoruz. birbirimizi çok seviyoruz. en azından onunda bni sevdiğini seziyorum.. Allah c.c. her seveni kavuşturur inşallah.
sanal dünyadaki tek dayanağım hikayesini okudunuz. Bu hikaye 760 kez okundu. << Önceki Hikaye || Sonraki Hikaye >>
Bu kategoride en çok okunan 10 hikaye
1. AmA EVLİSİN 2. kış güneşi 3. ŞEHİT OLACAĞIM 4. KIRMIZI KİREMİTLİ EV 5. . ..TEK GERÇEĞİM ÖLÜM... 6. KARDEŞİM BENİM 7. serefsiz sevgili 8. İSTANBULLUM (okumadan geçmeyin) 9. SÖZ VERMİŞTİM 10. SON BOMBA YÜREĞİME
|