Gzel szler | Fkra | Hikaye | iir - air| ark szleri | Trkler | Sohbet odalar | Rya | Salk | Biyografi | islam | Gzeller | Payla


nejat iler kimdir ? nejat iler biyografi
Canim.net
a  b  c    d  e  f  g  h    i  j  k  l  m  n  o    p  r  s    t  u    v  y  z 
nejat iler

Nejat ler (28 ubat 1972 - ), Trk sinema ve tiyatro oyuncusu.

28 ubat 1972 tarihinde stanbulun Eyp semtinde doan Nejat ler, Caalolu Anadolu Lisesi'nde okurken tiyatro kollarnda grev ald. Mimar Sinan niversitesi Konservatuar Blm'n 1995 ylnda bitirdi. eitli tiyatro oyunlar, film ve dizilerde grev ald.


Filmografi


Filmler
2005 - alnt Gzler
2004 - Anlat stanbul (Ramazan)
2003 - Mustafa Hakknda Herey (Fikret)
1999 - Eyll Frtnas

Diziler
2005 - Beyaz Gelincik (Seyis, konuk oyuncu)
2004 - Aliye (Deniz)
2004 - eytan Ayrntda Gizlidir (Ali)
2003 - Sultan Makam
2002 - Ak ve Gurur (lhan)
2002 - Glbeyaz (Kadir Demirolu)
2001 - Nasl Evde Kaldm
2001 - Dedem, Gofret ve Ben (Murat)
1999 - Deli Yrek (Oktay)
1996 - ehnaz Tango (Ergn)
1994 - Gurur

dlleri
2005 - 1. Beyaz nci dlleri "En yi Erkek Oyuncu - Macera" (kazand), "En yi Erkek Oyuncu - Dram" (aday)
2005 - 12. ASOD En yi Oyuncu dlleri "En yi Erkek Oyuncu" (kazand)
2004 - 41. Antalya Altn Portakal Film Festivali "En yi Erkek Oyuncu" (aday)





Bu biyografi (nejat iler) 3627 kez okundu.

Biyografi: nejat iler Hayat-yaam hakknda bilgi veriyor.

iletisim  Reklam  Gizlilik szlesmesi
Diger sitelerimize baktiniz mi ? Radyo Dinle - milli piyango sonuclari - 2017 yeni yil mesajlari - Gzel szler Sohbet 2003- 2016 Canim.net Her hakki saklidir.